Bli IMX certifierad coach

Är du fristående konsult eller coach?
Vi ger dig möjligheten att växa och öka din försäljning!

Innermetrix Incorporated TM
Ledaren inom Professional Consulting

- Profil-, Analysverktyg & Utbildning!

Innermetrix (IMX) är ett av världens största forsknings-, utvecklings- och utbildningsföretag med verksamhet över hela världen och huvudkontor i USA. Grundare är ingen mindre än Jay Niblick, en av världens främsta experter inom Axiologi och författare till succéboken "What's your Genius?" Innermetrix produkter används bland annat av Anthony Robbins, en av världens mest respekterade affärscoacher. Ibizcon är stolt generalagent för Innermetrix i Skandinavien.

Oavsett om du precis har börjat som en professionell affärskonsult, eller om du redan har en stabil verksamhet, men vill ta dig till nästa nivå, så är IMX 3.0 det affärsutvecklingsverktyg som du behöver. Innermetrix, Inc. är ett av världens största forsknings-, utvecklings-och utbildningsföretag specialiserade på att skapa verktyg för affärsrådgivning och processer till professionella konsulter som hjälper dem att sälja sina yrkesmässiga tjänster och leverera effektivare utbildning, rådgivning och coachning. Våra verktyg har utvecklat mer än 400.000 personer världen över. För att göra detta har vi certifierat över 1.500 affärskonsulter på fem kontinenter som Certified Innermetrix Consultants.

Vi ger våra konsulter allt de behöver för att generera betydligt fler affärer och skapa större värde för sina kunder.

Som Certified Innermetrix Consultant (CIC) får du:

• Den mest omfattande utbildnings-och stödprogrammet på marknaden idag (försäljning & marknadsföring, utvecklingsprogram, executive coaching, mentorskap, affärskonsultation, rådgivning, verktyg och metoder).
• Ett stort utbud av beprövade verktyg, affärsrådgivning och processer.
• Försäljning och marknadsföringsutbildning, support och material genom
pedagogiska seminarier, lokal försäljningsaktiviteter och global marknadsföring.
• Omedelbar effekt av ett internationellt erkänt varumärke.

Hur kan IMX 3.0 hjälpa dig att sälja mer?

- Utbildning, rådgivning eller coaching?

Innermetrix är en massa saker (t ex profilanalysföretag, utbildningsföretag, mjukvaruföretag) men framför allt hjälper vi dig som oberoende Affärskonsult/Coach att skapa tillväxt i just din verksamhet. Samtidigt som vi har några riktigt bra verktyg som hjälper dig att leverera bättre utbildning, rådgivning eller coaching - är vårt främsta mål att hjälpa dig så att du säljer mer utbildning, konsulttjänster eller coaching.

Vi gör detta genom att använda dessa verktyg på ett helt nytt men beprövat sätt. Istället för att bara sälja dig profiler och använda dem på dina kunder, har vi skapat en välbeprövad säljprocess som använder dessa profiler för att faktiskt sälja dina professionella tjänster ... och det fungerar fantastiskt bra!

Vad krävs det för att bli en Certified Innermetrix Consultant (CIC)?


Innermetrix är mycket selektiv om vilka som vi bjuder in till vårt team. Vi har lärt oss genom erfarenhet att de mest framgångsrika resultaten kommer från en solid matchning av värderingar, övertygelser och etik mellan IMX/Ibizcon och våra CIC (Certified Innermetrix Consultants).

Efter inlämnad ansökan om medlemskap till vårt team, kommer vi att genomföra en telefonintervju med dig att för att utforska hur vi kan hjälpa dig att bygga konsultbolag som du vill ha det och som passar oss båda parter.

Om du blir godkänd kommer du att delta vid någon av våra kurser i vårt utbildningsprogram som genomförs över hela världen. I Sverige certifierar vi i Gävle. Övriga skandinaviska certifieringsorter: Köpenhamn och Oslo. Efter certifieringen kan du delta i våra regelbundna telefonkonferenser för att få löpande stöd samt använda våra utbildningsverktyg via en egen webbinloggning.

Några av våra mest populära Profil- och analysverktyg

* ADV-profil (Beteende, Värderingar, Beslutsmönster)
* Ledarskapsprofil
* Ledningsgrupppsprofil
* Säljprofil
* Säljchefsprofil
* Drivkraftsanalys
* Team-analys
* Kundserviceprofil
* Finansiell kunskapsprofil
* Verksamhets- & företagsanalys
* SWOT-analys
* Anställningsprofil
* Index för Högpresterande Team
* Athletic Peak Performance
* 360-graders profil
* DISC-profil
* OHC-rapport

Certifieringskostnad: 25.000 kr + moms. (Resa, logi & förtäring tillkommer. I Sverige sker certifiering i Gävle. I övriga Europa sker certifiering huvudsakligen i Glasgow). Grundutbildningen är på 3 dagar på plats i aktuell certifieringsort + 10 veckors utbildning via internet.

Månadskostnad: Kontakta oss vid intresse.

En Certifierad IMX Konsult (CIC) äger rätt att fritt använda obegränsat antal profiler och analysverktyg varje månad. Inget annat profil- och analysföretag erbjuder samma goda möjligheter utan väljer istället att fakturera konsulten per profil. Vi ger dig istället obegränsat med möjligheter att tjäna pengar och därför tar vi inte betalt per profil/analys. 

Ibizcon anger rekommenderade ut-priser för varje profil eller analys, men varje CIC avgör i slutändan själv vilket pris man vill använda.

För mer frågor angående Innermetrix (IMX) eller att bli IMX-konsult, vänligen kontakta ansvarig för IMX i Skandinavien: Daniel Antonsson (daniel.antonsson@ibizcon.se)

Film från en av våra certifieringar i Glasgow med Jay Niblick, Allan Miller och Daniel Antonsson.

Ibizcon - Framtidens utbildning finns här!