Erbjudande 2019 - ledarskapsutbildning till reducerat pris

Nu söker vi testpiloter till vår nya utbildning i avancerat ledarskap. Det är en tredagarsutbildning och vårt ordinarie pris är 18 000 kronor + moms. Nu har vi en kampanj som innebär att du endast betalar 10 000 kronor + moms. Som motprestation ber vi dig delta i vår utvärdering som genomförs i två steg.

Kursen Avancerat ledarskap passar dig som gått vår kurs Anta rollen som ny chef och som känner dig redo för nya utmaningar. Du kan även gå vår nya kurs utan tidigare erfarenhet av våra utbildningar. Men då vill vi att du har några års erfarenhet som chef. Här är några exempel på ämnen som kommer att behandlas under kursens tre heldagar:

  • Avancerad gruppdynamik. Vi ger dig verktygen du behöver för att analysera förutsättningarna i den grupp av individer som du ansvarar för.
  • Vi arbetar med aktivt lyssnande, en kommunikationsteknik som vi ser att många chefer behöver lära sig. Det är lika viktigt som att kunna vara tydlig när man själv kommunicerar.
  • Identifiera dina styrkor och svagheter som chef och utveckla ett personligt ledarskap där dina förmågor kommer till bäst nytta samtidigt om du delegerar sådant du inte har talang för. Självkännedom är en enorm bonus och du kommer att få individuell vägledning och coaching av vår kursledare som en del kursen Avancerat ledarskap.

  • För att få mer information om hur du utnyttjar detta erbjudande använder du kontaktformuläret. Ange bonuskoden Avancerat ledarskap 2019 så skickar vi vårt prospekt med kursinnehåll samt betalningsuppgifter baserade på vår kampanj.


    Namn:
    Email:
    Meddelande: